25 syyskuun, 2018

Siivouspalvelut

Siivouspalvelut:

Siivouspalvelut voivat kattaa käytännössä kaikki kodin puhtauteen liittyvät työt. Siivouksen toistuessa säännöllisesti yleisimmät välit palvelulle on 1kk/kk tai 2vko/välein. Siivous voi olla myös suunnattu tiettyyn tilanteeseen: Juhlasiivous, ikkunanpesu tai muuttosiivous

 

Tuntihinta vai Kiinteä hinta?

Tuntihinta sopii kertaluonteiselle työlle tai jos työhön kuluu kohtuullisen pieni aika. Suosittelemme tuntihintaa yksiöihin ja ikäihimisille. Tuntihintaa käyttäessä määritämme käytössä olevan ajan yhdessä asiakkaan kanssa ja sovimme mitä pyrimme ajan puitteissa tekemään.

Kiinteä sopimushinta on tarkoitettu toistuville siivouksille. Palvelun alussa määritetään mitä hinta pitää sisällään ja yrityksemme huolehtii, että sovitut työt tulee tehtyä. Kiinteä hinta on turvallinen ja helppo. Kiinteä hinta on yleensä myös hieman tuntihintaa edullisempi.

Toimialue?

Hämeenlinna, Riihimäki, Hyvinkää, Hattula, Janakkala, Loppi ja Hausjärvi.

 

Palvelupakettimme

Kodintähti– palvelupaketti: Siivous 2-vko välein kiinteänä päivänä.
Ihanakoti– palvelupaketti: Siivous 4-vko välein kiinteänä päivinä.

Palvelupaketit ovat runkoja ja niitä voidaan aina soveltaa asiakkaan toiveiden mukaisesti.

 

Hinnoittelu

Hinnat sisältävä alv24%. Uudelle asiakkaalle -20% ensimmäisen 2kk palveluista.

Tuntihinta kuluttajille on 35€/h.

Sopimushinta esimerkki: 120 m2 omakotitalo. 4h+k+khh+s+2wc 

Kodintähti palvelupaketti 211€/kk (siivouksia vuodessa 26 kertaa)

Ihanakoti palvelupaketti 135€/kk (siivouksia vuodessa 13 kertaa)

 

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Kuinka usein siivous?

-Siivous voi olla viikoittain, kahden viikon välein, 2 kertaa kuukaudessa tai kerran kuukaudessa. Siivous voi olla myös kertaluontoinen yleissiivous tai täsmäsiivous (esim. ikkunoiden pesu). Asiakas on meille aina tärkein ja pyrimme luomaan asiakkaalle sellaisen palvelukokonaisuuden, joka täyttää asiakkaan tarpeet.

 

Miten hinta määräytyy?

-Hinta määräytyy aina sovitun mukaisesti joko tehtyjen tuntien perusteella tai sopimuksen mukaan kiinteänä. Yrityksemme sitoutuu hintaan tarjoushetkellä ja muutokset hintaan tapahtuvat aina asiakkaan suostumuksella.

 

Voinko vaikuttaa itse hintaan?

Siivouksen hintaan voi vaikuttaa rajaamalla siivottavaa aluetta tai esimerkiksi auttamalla siivouksen kulkua. Voit itse esimerkiksi kerätä matot ennen siivousta pois lattialta ja laittaa ne siivouksen jälkeen paikalleen.

 

Asiakkaan omat välineet vai meidän välineet?

Siivoojallamme on käytössänsä välineet ja pesuaineet normaaleille pinnoille. Pyrimme käyttämään asiakkaan omaa imuria, jotta allergeenit eivät leviä imurin mukana. Välineiden käytöstä voidaan aina sopia tilannekohtaisesti.

Erikoispesuaineet esimerkiksi lattialle tai pöytätasolle hankkii asiakas itse.

 

Miten siivoukseen tulee valmistautua?

Siivousta varten ei kannata siivota, mutta kerää tavarat lattioilta ja katso että tasot ovat helposti siivottavissa. Siivouksessa imuroimme matot molemmin puolin, joten jos esimerkiksi keittiön pöytä on niin painava ettei sitä pysty yksin siirtämään maton voi ottaa pöydän alta pois valmiiksi. Aina sattuu unohduksia ja tämä ei ole vakavaa, siirämme yksittäiset tavarat lattialta tai tasoilta.

Asiakas saa olla siivouksen aikaan kotona, mutta toivomme että saamme työrauhan niin siivous sujuu nopeasti ja jälki on hyvää.

 

Lemmikit?

Lemmikit kuuluvat perheeseen ja myös he ansaitsevat puhtaan kodin. Kiltit kissat ja koirat voivat olla kotona siivouksen aikana, mutta lemmikeistä on hyvä mainita heti varatessa siivousta. Sovitaan yhdessä aina miten toimimme kotonanne.

 

Kuinka siivous maksetaan?

Maksutapana on lähtökohtaisesti aina lasku kerran kuukaudessa. Laskun eräpäivä on 15.päivä siivouksesta seuraavaa kuukautta. Paperilaskusta veloitamme 5€, mutta E-lasku ja sähköpostilasku ovat maksuttomia.

Tilannekohtaisesti voidaan sopia maksu joko kortilla tai käteisellä.

 

Kotitalousvähennys?

Siivouspalveluistamme saat kotitalousvähennyksen.

 

Kuinka pitkään sopimukseen sitoudun?

Panostamme palveluiden laatuun ja siksi emme sitouta asiakkaita pitkään sopimukseen. Yleisin sopimus on yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla oleva toistaiseksi oleva sopimus. Asiakkaan niin halutessa voimme myös tehdä ns. tutustumissopimuksen, jolloin irtisanomisaikaa ei ole.

 

Olemmeko toimineet pitkään?

Yrityksemme on perustettu 2011 ja siivouksia olemme tehneet noin vuoden ajan. Työllistämme suoraan 8 henkilöä, joista 2 toimii siivouspalveluiden parissa. Olemme ammattilaisia, voitte olla huoletta!

Lisätietoja yrityksemme muusta toiminnasta löytyy osoitteesta www.hamefood.fi.

 

 

 

Avaa WhatsApp
Voimmeko auttaa?
Hei,

Voimmeko auttaa sinua? Haluisitko tarjouksen?

Luemme viestejä arkisin 9-15 aikavälillä, Voit ottaa yhteyttä myös muulloin ja vastaamme heti kun se on mahdollista.

(Chat toimii WhatsApp ohjelmalla ja vaatii puhelimeen tilin)